Restaurateurs

Ramen Noodles Nederland is een uniek platform die uw restaurant extra onder de aandacht kan brengen met als doel meer bekendheid te krijgen. Het platform is een plaats waar bezoekers alles kunnen vinden over het onderwerp Ramen Noodles met name wat het precies inhoudt, waar het te eten is en hoe men het zelf kan maken. Met een mooie vormgeving en makkelijke bediening is het een laagdrempeling en compleet platform voor mensen die potentieel ook uw klanten zijn of kunnen worden.

OOK UW RESTAURANT GRATIS OP DE KAART?

Zoals u kunt zien verzamelen wij alle ramen ya (ramen noodles restaurants) in Nederland op een grote kaart. Als uw restaurant nog niet op de kaart is opgenomen dan kunt u dit doorgeven via het contactformulier onder aan deze pagina.

ADVERTEREN

Het is ook mogelijk om uw restaurant extra onder de aandacht te brengen. Met onze website en Facebook pagina hebben wij een groot bereik bij een zeer specifieke en relevante doelgroep voor uw restaurant. In overleg met u zijn een aantal mogelijkheden om uw restaurant extra in de spotlight te zetten:

Review van uw restaurant – Blog artikel op de website over uw restaurant. Dit kan door middels van een bezoek aan uw restaurant of door aangeleverde informatie van uzelf. Wel vinden wij het belangrijk dat alle restaurants aanbevelenswaardig zijn. Staan wij niet achter een review dan wordt deze dan ook niet op de website geplaatst.

Adverteren – Middels banners is het mogelijk om te adverteren op de website en op de Facebook pagina. Dit is een vrij format waarbij een advertentie niet hoeft te voldoen aan specifieke eisen. Alles gaat hierbij in overleg.

Advertorial / Infomercial – Middels een informatief artikel op de website en Facebook pagina is het mogelijk om mensen iets bij te brengen rond het onderwerp Ramen Noodles. Dat kan zijn leuke weetjes, handige trucjes van bijvoorbeeld uw chef of leuke recepten. Dit kan in de vorm van een geschreven artikel met leuke foto’s of door middel van een leuk filmpje of vlog.

Vraag naar de mogelijkheden en prijzen via het contactformulier hieronder.

    Share Button